EcoSpa

Българска професионална козметика

Гел №2 Стягащ и успокояващ гелДействие: Подпомага клетъчното регенериране и обновяване на кожатаДълбоко хидратиращ и успокояващ гел с хиалуронова киселина. Използва се след Гел 1 или самостоятелно като дълбоко хидратиращ продукт за повишване на клетъчния имунитет и клетъчната полиферация, има успокояващ ефект, като повлиява предимно проблемните кожи

Хидро-Колагенов гел

Продукт 3 в 1 – дълбоко хидратираща и анти-ейдж маска с успокояващ ефект, серум и нощна грижа.

 

 

 

Продукт 3 в 1 – дълбоко хидратираща и анти-ейдж маска с успокояващ ефект, серум и нощна грижа. 10% концентрация на естествен колаген с реструктуриращи и овлажняващи свойства. Добавената хиалуронова киселина подпомага регенерирането и хидратацията. Възстановява клетъчните процеси, успокоява кожата, повишава еластичността и тонуса на тъканите. Хидратира в дълбочина с депо ефект, подпомага заздравяването на рани, стимулира клетъчното деление и АТР енергията. Подходящ и за най-чувствителните кожи, след изгаряния.

Универсално олио


Хидратира и омекотява кожата
Универсален продукт 2 в 1 – Универсално Масажно олио + почистващо, успокояващо и омекотяващо действие след кола-маска и депилация. Хидратира и омекотява кожата в дълбочина.