EcoSpa

Българска професионална козметика

Златен серум с лифтинг комплекс BTXЗлатен серум с лифтинг комплекс

Серум, съдържащ 24К златни частици в нова активна форма плюс активен стимулиращ и подмладяващ BTX комплекс с „ботокс лайк ефект“, извлечен от китайска черна гъба за релаксиране на бръчките. Златните частици са преработени по нова уникална технология и „прилепват“ към епидермиса, серумът има свойството да подобрява циркулацията на кръвта, ускорява обновяването на клетките, изглажда бръчките и забавя стареенето на кожата. Приложете с ултразвук, мануално, под крем или маски, за да увеличите абсорбцията и ефекта под алго-маска Класик.


SE701A, кутия 8 броя х 4 мл

 Серум Профидерм
Серум с хайвер

Ефикасна формула за съживяване и  одмладяване на кожата и редуциране на бръчките с 2% хайвер и колаген. Хайверът съдържа висока концентрация от аминокиселини, които стимулират метаболизма на кожните клетки и поддържат биологичния процес на обновяване и хидратация. Съдържа още ценни минерали като натрий, калий, фосфор, магнезий и калций, които поддържат тонуса и здравината на кожата. Витамините А и D спомагат за премахването на бръчките, защитават кожата срещу отрицателните ефекти на свободните радикали и подържат обновяването на клетките.

E 111, кутия 8 броя х 4 мл

Серум с високо съдържание на активен фитокислород и хлорофил. Видимо избистря тена на кожата, ревитализира и набавя кислород за кожните клетки.Кислороден серум

Серум с високо съдържание на активен фитокислород и хлорофил. Видимо избистря тена на кожата, ревитализира и набавя кислород за кожните клетки. Има антибактериален и изсветляващ ефект, подходящ за всеки кожен тип. Подобрява клетъчното дишане, клетъчното хранене и активира регенерационните механизми на кожата.

SE112, кутия 8 броя х 4 мл

 


Лифтинг серумЛифтинг ампули за редуциране на бръчките, активира обновяването на тъканите и синтеза на колаген.

Високоефективни лифтинг ампули за редуциране на бръчките, активира обновяването на тъканите и синтеза на колаген. Съдържа комплекс от биоактивен пептид, хиалуронова киселина и екстракт от карите за пълноценно и продължително овлажняване на кожата в дълбочина. Подходящ за всекидневна употреба и за всеки тип кожа.


SE102, кутия 8 броя х 4 мл

 

Успокояващи ампули за незабавен ефект върху стресирана и чувствителна кожа. Подходящи за куперозна кожа с капиляри.

Успокояващ серум

Успокояващи ампули за незабавен ефект върху стресирана и чувствителна кожа. Имат бързо успокоя ващо действие и регулират зачервяванията, с хидратиращ и имуностимулиращ ефект. Подходящи за куперозна кожа с капиляри. Съдържат екстракти от алое вера, азулен, краставица и пантенол.


АМ 303 N, кутия 10 броя х 3 мл

 

Серум за очи и устни с филър ефект

  • Концентриран серум с филър ефект.
  • Намалява бръчките, които обикновено се срещат в околоочна зона (пачи крак) и около устните.
  • Активно въздейства и за подобряване на тонуса и еластичността на клепачите, намалява появата на "торбички" под очите.

15 мл.

 

 

 

Активен лифтинг серумAнти-ейдж серум с незабавен стягащ ефект

  • Aнти-ейдж серум с незабавен стягащ ефект.
  • Подобрява структурата на тъканите като възстановява плътността на кожата.
  • Стяга овала и повдига лицевия контур, подобрява тонуса веднага след нанасянето му.

 

 15 мл.