EcoSpa

Българска професионална козметика

Кристална, диамантена -  алго маска със сребро, охлаждащаТерапия с пречистващ, обновяващ и ревитализиращ ефект, подходяща за всеки кожен тип и възраст с видим моментален резултат.

Катаплазмена маска със сребърни микро-сфери и диамантени частици за оформяне на контура и стягане овала на лицето. Модерната комбинация от активни съставки въздейства срещу всички признаци на старене на кожата, заглажда бръчките и повишава еластичността. Маската има силно охлаждащ ефект и се прилага след активен лифтинг масаж.


Алго-маска Класик

Катаплазмена маска с водорасли и Fucogel® за дълбоко хидратиране с депо ефект. Увеличава абсорбцията на продуктите в кожата до 98%. Подходяща за всеки кожен тип включително чувствителни и дразними. Подходяща за околоочния контур, шията и деколтето. В зависимост от ампулата/серума под маската може да направите всяка терапия „специална“ и силно активна.


Кислородна колагенова лист-маскаКислородна колагенова маска / Колагенова маска с фитостволови клетки

Кислородна лист-маска, напоена с 50% фитооксижен комплекс за интензивно насищане на клетките с кислород. Новата форма-лист на маската има свойството да стимулира отделянето на токсини през порите и едновременно с това повишава абсорбцията до 98%, което видимо прояснява тена на лицето, активира клетъчната активност и има пречистващ и ревитализиращ ефект. Подходяща за всеки кожен тип и възраст с видим обновяващ ефект. Може да се прилага и след ръчна екстракция.


Колагенова лист маска с фито-стволови клетки

Маската за лице е с вид на силиконов лист, напоен с 50% екстракт от фито-стволови клетки и разтворим чист колаген, доказали своята ефективност за възстановяване на еластичността и свежестта на кожата. Намалява дълбочината на бръчките и придава блясък и мекота.