EcoSpa

Българска професионална козметика

Моделиращ гел Екоспа4D Моделиращ и вибриращ гел

Активен концентрат на моделиращ и скулптуриращ гел с ултра модерни и иновативни съствки с подбно на ултразвук въздествие: PHYTOSONIC™, ADIPOSLIM + ADIPOLES.

PHYTOSONIC е комплекс от активни съставки на растителна основа, получен по иновативна антицелулитна технология на ултразвуков клетъчен лизис. PHYTOSONIC™ избирателно откъсва хипертрофиралите адипоцити без да ги разрушава и по този начин има действие, подобно на ултразвуковото. Свойствата на PHYTOSONIC™ дават възможност да се постига отслабване не само на клетъчно, но и на тъканно ниво.

Действие: Високоефективните полипептиди действат срещу липогенезата (предотвратяват образуването и натрупването на мастни депа) и подпомагат липолизата (разграждат натрупаните мастни депа). В комбинация двата компонента имат много добро комплексно антицелулитно действие.

ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА: Без отмиване за ръчен антицелулитен и отслабващ масж и за вакуум масаж в комбинация с Топлото антицелулитно олио. Нанася се преди масажното олио.

ПРИЛОЖЕНИЕ У ДОМА: Като антицелулитен продукт, един или два пъти дневно нанесете по проблемните зони и втрийте до поемането на продукта от кожата. Не омазнява, попива бързо и позволява обличане веднага след нанасянето му.

200 мл; 150 мл